ONDERNEMINGEN IN HET VERZAMELGEBOUW

PsyQ, de naam op het gebied van psycho-medische zorg! Zij bieden uitstekende, specialistische en toegankelijke hulp voor mensen met psychische problemen. De optimistische aanpak met aandacht voor persoonlijke wensen, blijkt succesvol.

Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of een ernstige verslaving die zich richt op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven.

”Wij zijn een kindvriendelijke praktijk, die kwalitatief hoogstaande mondzorg verleent in een rustige ontspannen sfeer.
Ons team is betrokken, enthousiast en werkt met plezier met kinderen. Onze doelgroep is kinderen van 2,5 tot 18 jaar”.

Kliniek voor tandheelkunde Zoetermeer wilt tevreden cliënten die vrolijk de deur uitgaan en graag weer terugkomen. Daarom staan zij erop dat een behandeling pijnloos is en van uitstekende kwaliteit. Een vriendelijke persoonlijke benadering is vanzelfsprekend, het liefst met een vleugje humor.

ICT Teamwork levert telefonie, clouddiensten, systeembeheer, (internet-) verbindingen, security functies en dat allemaal voor één overzichtelijke, vaste prijs per maand. Onze ervaren medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op ICT gebied. Wij moeten als ICT deskundigen de zaken voor u simpel en overzichtelijk houden en daarbij onze verantwoordelijkheid dragen, dat is onze visie: wij geloven niet in service die alleen via email wordt geleverd, of dienstverlening op afroep. Wij nemen u werk uit handen en treden zelfstandig op binnen het mandaat dat wij van u hebben gekregen. Dat noemen wij All Inclusive Full Service!

De fysiotherapeut: specialist van het menselijk bewegen

Fysiotherapie is het vakgebied van het menselijk bewegen: de fysiotherapeut houdt zich bezig met het bewegen van mensen in hun dagelijkse omgeving en maatschappelijke participatie.
De fysiotherapeutische zorg richt zich op de oorzaken van gezondheidsproblemen en op de gevolgen van ziekten, aandoeningen en syndromen. Het doel is het bevorderen van de gezondheid met betrekking tot het bewegen in relatie tot participatie in de samenleving.

Praktijk ‘De helende hand’ biedt uitkomst bij:
•pijnklachten, zoals nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine en reumatische klachten
•oververmoeidheid en klachten als gevolg van stress
•overspannenheid
•depressie
•chronische angsten
•burn-out

De Jutters diagnosticeert en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychische klachten.
Ons doel:

Een optimale ontwikkeling van de jongere, om een zo gewoon mogelijk leven te kunnen leiden.
Dat doen we dichtbij thuis en samen met de jongere en zijn familie, omdat we weten dat het essentieel is
om de persoonlijke omgeving bij de behandeling te betrekken.
Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen, baseren wij ons op wetenschappelijk onderzoek, jarenlange
praktijkervaring en de kennis en ervaring van cliënten. We bieden bovendien complete zorg en houden
tijdens de behandeling intensief contact met de school, huisarts en andere (jeugd)zorginstellingen.

De Afslanksalon, voor opvallend afslanken naar je streefgewicht en het beheersen ervan!

De afslanksalon werkt met Straight away, een maaltijd vervangend dieet wat laag in de koolhydraten en laag in de calorieën zit. Die combinatie zorgt dat je snel in je vetverbranding raakt en daardoor kan je snel en verantwoord afslanken zonder honger gevoel.

Dankzij Straight away wordt afslanken leuker, lekkerder en makkelijk!

Je gaat aan een belangrijk traject beginnen, je hebt ervoor gekozen om aan jezelf te gaan werken. Een enorm positieve stap!! Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Als coach ben ik je adviseur, tipgever, luisterend oor, je steun en je toeverlaat.

De coaching-momenten kunnen op afgesproken tijden, maar zeker ook tussendoor als je het even moeilijk hebt!

De coaching bestaat uit:

 • Wekelijkse begeleiding tijdens het afval-traject;
 • Wekelijkse begeleiding tijdens de opbouwfase;
 • Wekelijks weegmoment bij mij in de praktijk;
 • Persoonlijke begeleiding bij je nieuwe eetpatroon.

‘Osteopathie Denemarkenlaan’ is gelegen in het gezondheidscentrum, centraal in Zoetermeer. Osteopaat Brian Meerveld is sport – en kinderosteopaat en tevens gespecialiseerd in nek- en rugklachten. Brian behandelt al 20 jaar waarvan de de eerste tien als fysiotherapeut/ praktijkhouder, waarna hij in 2008 is overgestapt naar de osteopathie.

Osteopathie is een internationaal erkende manuele geneeswijze waarbij de oorzaak van de klacht wordt aangepakt. Lage rugklachten, nekklachten, hoofdpijn maar ook darmklachten kunnen door de osteopaat effectief worden behandeld.

Osteopathie is voor zowel volwassenen als kinderen. U kunt contact met opnemen tijdens kantoortijden, de praktijk is dan altijd bereikbaar. In het centrum worden jaarlijks vele patiënten uit Zoetermeer, Pijnacker en Nootdorp e.o.

Haptotherapie , Hofje van Pauw

Het lichaam geeft de mens de meest directe informatie over zichzelf. Die informatie wordt echter niet altijd begrepen of gebruikt. Haptonomie weet deze lichaamstaal te ‘vertalen’ door middel van directe aanraking, gesprekken en oefeningen. Haptonomie stelt mensen in staat zich bewust te worden van emoties die in het lichaam bewegen.

Haptotherapie maakt mensen bewust van de wisselwerking die er bestaat tussen ‘voelen en emoties’ en ‘denken en handelen’

Ineke Dicker en Harm Muntinga begonnen in het Hofje van Pauw in 1994. Zij hebben   ervaring opgedaan met zowel individuele therapie als met het begeleiden van groepsprocessen..

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
06 – 41 10 40 81 (Harm Muntinga)
06 – 37 45 47 74 (Ineke Dicker)
info@hofjevanpauw.nl

Gewoonbijzonder, praktijk voor orthopedagogiek en psychologie, is een kleine praktijk voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Wij bieden diagnostiek, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, ouders en school. Gewoonbijzonder is gespecialiseerd in leer- en gedragsproblemen en de begeleiding van hoogbegaafden. Ook voor traumabehandeling, sociale vaardigheids – en weerbaarheids training (Coole Kikker) en oudergespreksgroepen kunt u bij Gewoonbijzonder terecht.

Wij werken zo veel mogelijk handelingsgericht en we vinden het belangrijk dat er een klik is. U kunt bij Gewoonbijzonder snel terecht.

Wij kijken samen met de cliënt naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. Samen zoeken we naar oplossingen en daarbij spelen ouders en school een belangrijke rol.

Drs. Caroline Jansen,

Orthopedagoog NVO,

Telefoon: 06 30908464

Drs. Marion Klein Nagelvoort

Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd, Orthopedagoog, ECHA Specialist hoogbegaafdheid,

Telefoon: 06 28708999

e-mail: info@gewoonbijzonder.net

www.gewoonbijzonder.net

Noble Feet biedt u basis-, medische- en cosmetische voetverzorging voor al uw voetproblemen. Denk hierbij aan de diabetische, reumatische, oncologische, verwaarloosde en oudere voet.  Ook kunt u hier terecht voor manicure, gelnagels,hand- en voetpakkingen, voetreflexologie massages. Als medische pedicure, voldoet Ratna Sharma aan alle door de branche ontwikkelde richtlijnen en is aangesloten bij Provoet/Procert.

Uw voeten zijn bij Noble Feet in goede handen.

Noble Feet – Medisch Pedicure
Denemarkenlaan 2, 2711 EL Zoetermeer
Tel 06-55155998 (Ratna Sharma)

Website: www.noblefeet.nl

 

Ergo & Arbeid is er voor iedereen die graag wil werken maar zich gehinderd voelt door lichamelijke en/of geestelijke klachten.

Hierbij kan het gaan om:

 • Herstel van/leren omgaan met klachten in werk en privé
 • Werkplekonderzoek;
 • Onderzoek bij stagnerende re-integratie;
 • Preventie van (dreigend) verzuim;
 • Begeleiding bij terugkeer naar werk (re-integratie spoor 1);
 • Ondersteuning bij de aanvraag van een werknemersvoorziening (UWV);
 •  Jobcoaching.

Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van alle ziektekostenverzekeringen. Iedereen heeft recht op een vergoeding van 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Ergotherapie wordt verrekend met uw jaarlijkse eigen risico. U kunt altijd een afspraak maken met een ergotherapeut. U hoeft geen verwijzing meer te hebben van een huisarts of specialist.

Ergo & Arbeid heeft 2 locaties. In Den Haag (centrum) en Zoetermeer (centrum). Tevens kan er op indicatie thuis gewerkt worden en/of op werk.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek, neem dan contact op met Astrid van Leest:

Tel: 06-26417513

Mail: astridvanleest@ergoenarbeid.nl

Website: www.ergoenarbeid.nl

Mirjam Massage is er voor iedereen die behoefte heeft aan een ontspannende of klachtgerichte massage. Heeft u last van gespannen spieren, pijn, stress gerelateerde klachten of wilt u gewoon even ontsnappen aan het drukke hectische leven en lekker in de watten gelegd worden. Mijn doel is het wegnemen van eventuele klachten en een algehele, diepe ontspanning bij u te bereiken.

Voor een diepe ontspanning van lichaam en geest wordt u gemasseerd met warme olie in een rustige, rustgevende en warme omgeving.

U kunt bij Mirjam Massage terecht voor:

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Ayurvedische massage
 • Hotstone massage
 • Indiase hoofdmassage
 • Stoelmassage (zeer geschikt voor bedrijven en evenementen)

Mirjam Altena

M: 06 16269454

E: info@mirjammassage.nl

W: www.mirjammassage.nl

Kam & Lichtveld, Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze
Een moderne visie op een eeuwenoude traditie
De traditionele Chinese geneeskunde hanteert meer dan 2000 jaar haar eigen visie op de mens, op gezondheid en op ziekte. Gebaseerd op de leidende begrippen Yin, Yang en Qi, staat bij de behandeling van klachten en ziektes de persoonlijke ervaring centraal. Pijlers van de Traditionele Chinese Geneeswijze zijn de therapievormen acupunctuur, kruidengeneeswijze en tuinatherapie. Deze therapievormen streven steeds naar herstel van de dynamische balans van lichaam en geest door het zelfhelende en zelfregulerende vermogen van het lichaam te bevorderen. Door haar bredere kijk op de fysiologie van de mens biedt dit vaak meerdere wegen naar herstel van een klacht.
Wij zijn Maarten Kam en Jeannette Lichtveld, beiden deskundig en ervaren als het gaat om de Traditionele Chinese Geneeswijze. Onze kennis en ervaring zetten wij in bij de behandeling van uiteenlopende typen klachten, zoals: hoofdpijnen, gewrichts- en spierpijnen en andere klachten aan het bewegingsapparaat, ‘frozen shoulder’, hielspoor, sportblessures, spijsverteringsklachten, slaapproblemen, vermoeidheidsklachten, duizeligheid, enz.
De kennis van Traditionele Chinese Geneeswijze wordt ook waar mogelijk preventief ingezet. Daarom geven wij tijdens de behandeling adviezen vanuit de Chinese visie op de mens, bijvoorbeeld ten aanzien van voeding, die niet alleen het herstel bevorderen maar ook voorkomen dat nieuwe klachten ontstaan.
Tevens werken wij met succes nauw samen met een praktijk in Zoetermeer die gespecialiseerd is in het behandelen van cliënten met stress- en burn-outsymptomen.

Contact:          

Maarten Kam:  06 – 10817389     

Jeannette Lichtveld:   06 -24746013

Hypnose Direct

Hypnose specialist

HypnoseCentrum Zoetermeer Haaglanden is verbonden aan het succesvolle HypnoseCentrum Nederland.

Heb jij van alles geprobeerd om van je probleem af te komen en is het tot nu toe niet gelukt?

Dan heb je beslist nog geen gebruik gemaakt van directe hypnose therapie! Gefeliciteerd, je zoektocht is voorbij!

Wat het probleem ook is, hypnose is de directe oplossing voor uw probleem! Hypnose is voor bijna alles inzetbaar en voor iedereen of je nu volwassen bent of kind.

Hypnose is inzetbaar voor:

Stoppen met roken

Afvallen

Virituele maagband

Examenvrees

Fobieen

Verslavingen

Angsten

Nagelbijten

Slaapproblemen

Piekeren

Stotteren

Onzekerheid

Bedplassen

Faalangst

En nog veel meer!

Waarom Hypnose Direct:

 • De vorm van directe hypnose die wij beoefen wordt ook wel de nieuwe genezingsrevolutie genoemd.
 • Hypnotherapie is een krachtige methode om positieve veranderingen te

bewerkstelligen.

 • Hypnotherapie kent het laagst aantal behandelingen en de hoogste

effectiviteit

Wat is Hypnose:

Hypnose is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat.

De hypnotiseur begeleid je, waarbij jijzelf de trance ontwikkelt en laat bestaan. Dus iedere vorm van hypnose begint in de eerste plaats bij de gehypnotiseerde zelf, maar aangezien suggesties van anderen dit kunnen teweegbrengen laat men zich dan eigenlijk begeleiden in de zelfhypnose.

Ben jij er klaar voor om je probleem los te laten en weer vol van het leven te gaan genieten maak dan een afspraak.

Wil je nog meer weten over hypnose of een afspraak inplannen ga dan naar : www.hypnosedirect.nl.

Heb je wat vragen mail dan naar : info@hypnosedirect.nl of bel het gratis nummer 0800-0177.