Welkom bij Gezondheidscentrum Zoetermeer

Vloeroppervlakte

Thans is één vleugel van de 4e verdieping geheel opgedeeld in diverse multifunctionele zorg-units-/praktijkruimten van 20 m tot 75 m.

Parkeervoorziening

Nabij het kantoorgebouw is een ruime parkeergarage gelegen waar voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Deze parkeerplaatsen zijn openbaar en de eerste 3 uur gratis. Een parkeervergunning voor betreffende parkeergarage behoort tot de mogelijkheden en kost circa €55,- per maand.

Locatie / bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen aan de City-Ring Zoetermeer en maakt onderdeel uit van het Stadshart Zoetermeer, derhalve zijn winkels, banken en horecafaciliteiten op loopafstand aanwezig. In de directe omgeving van het object zijn onder andere de RDW, Multi-Copy en de meubel boulevard gevestigd.

Gelet op de uitstekende locatie is het object geheel per eigen vervoer goed bereikbaar via de Ring Zoetermeer. De aansluitingen met de Rijksweg A12 en de provinciale wegen N206 en N209 zijn uitstekend. Tevens is de bereikbaarheid met het OV zeer gunstig, in het Stadshart is een halte aanwezig van Randstadrail en zijn er diverse busverbindingen op loopafstand.

Opleveringsniveau

In huidige staat voorzien van o.a.:
– gemeenschappelijke keuken-/pantry;
– gemeenschappelijke vergaderkamer;
– gemeenschappelijk wachtruimten voor cliënten; – systeemplafonds met inbouwarmaturen;
– vloerafwerking;
– topkoeling;
– lift;
– toiletgroep.

© Copyright - Gezondheidscentrum Zoetermeer, website realisatie door Peter Knijff.